Hankkeita ja projekteja


On olemassa paljon tahoja, jotka edistävät ikäihmisten kulttuurihyvinvointia ja käyttävät esimerkiksi musiikkia hyödyksi hoitotyössä. Tälle sivulle olemme koonneet projekteja ja hankkeita, joissa ikäihmisten kulttuuriset oikeudet ja etenkin musiikki on nostettu tärkeiksi asioiksi.

Oman elämäni sävelet musiikki muistisairaan hyvinvoinnin tukena -hanke

Kanta-Hämeen muistiyhdistyksen Oman elämäni sävelet -hanke haluaa lisätä tietoisuutta musiikin vaikutuksista muistisairaiden hyvinvointiin. Oman elämäni sävelet -hankkeen verkkosivut (avautuu uuteen välilehteen)

MUS&TE – Musiikista etähoivaa ja terveyttä

Jyväskylän suomalaisen musiikkikampuksen MUS&TE -hanke haluaa edistää musiikin käyttämistä hoitoalalla ja vahvistaa musiikki- ja hoitoalojen välistä yhteistyötä. Tutustu hankkeeseen sen omilla verkkosivuilla. MUS&TE-verkkosivut (avutuu uuteen välilehteen)

ArtsEqual-hanke

ArtsEqual on Taideyliopiston monitieteinen hanke, jossa tutkitaan, miten taide voisi julkisena palveluna lisätä tasa-arvoa ja hyvinvointia. ArtsEqual-hankkeen sivut (avautuu uuteen välilehteen)

Soivaa hoivaa

Tampereen seurakuntien Soivaa hoivaa tuo musiikkia tamperelaisiin palvelu- ja hoivakoteihin. Soivaa hoivaa -verkkosivut (avautuu uuteen välilehteen)