Kevään ryhmät Amurin Teon Tuvassa


Amurin Teon Tuvassa järjestetään loppukeväästä kaksi musiikkiryhmää. Ryhmät ovat maksuttomia, eikä aiempaa harratustaustaa vaadita. Ryhmiin voi tulla yksin tai yhdessä läheisen tai avustajan kanssa. Nyt on loistava mahdollisuus päästä kokeilemaan musiikkiryhmätoimintaa ja kokemaan, miten musiikki kuntouttaa, aktivoi ja ilahduttaa. Tervetuloa mukaan!

Minun ääneni – musiikin iloa improvisaatiosta
Tässä ryhmässä soitetaan helppoja soittimia ja musisoidaan yhdessä matalalla kynnyksellä. Luodaan yhdessä musiikkia, hetkessä. Tätä ryhmää suosittelemme kaikille musiikista nauttiville!

Keskiviikko 18.5. klo 14–15 ja 25.5. klo 14–15

Minun ääneni – bändiryhmä
Innostutko rytmimusiikista? Tässä ryhmässä käytetään materiaalina osallistujien mielimusiikkia, jota soitetaan ja lauletaan yhdessä. Jokainen saa ryhmässä musisoida itselle parhaalta tuntuvalla tavalla soittaen, laulaen tai sekä soittaen että laulaen. Lisäksi keskustellaan musiikista ja musiikkimuistoista. Ryhmässä voi soittaa omaa soitinta tai hyödyntää hankkeen soittimistoa, kuten erilaisia rytmisoittimia tai vaikkapa ukulelea.  Tule jakamaan muistojasi ja kokemuksiasi rock-, pop-, jazz-, iskelmä- ja tanssimusiikista!

Torstai 19.5. klo 17–18 ja 2.6. klo 17–18

Otamme nyt ilmoittautumisia näihin ryhmiin. OTA YHTEYTTÄ, KYSY LISÄÄ JA ILMOITTAUDU:

Ryhmien ohjaaja Maija Halme: maija.halme@arvary.fi tai p. 050 323 4549

Hankepäällikkö Kaisa Tienvieri: kaisa.tienvieri@arvary.fi tai p. 050 532 1803

 

Teon Tupa sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 38, Tampere

Eija Jyllilä, vastaava toiminnanohjaaja
Amurin Teon Tupa ry
050 447 2888

 


Tagit:
ryhmät teon tupa