Musiikkimuisto kuvataiteeksi


Tehdään musiikkimuistojen inspiroimia kuvia tai tauluja.

Musiikkimuistoja voi koota eri tavoin kuvitettuna suurempaan albumiin tai vihkoon. Valitkaa muistoon sopivia kuvia ja kirjoittakaa muistonne ylös ja sommitelkaa kuvat sopivasti sivuille. Albumin sivuja voi koristella erilaisilla teipeillä, tarroilla ja tekstityyleillä. Musiikkimuiston voi kuvittaa halutessaan itse maalaamalla tai piirtämällä.

Musiikkimuiston voi ikuistaa myös tauluksi. Liittäkää teokseen muistoon liittyvä kuva, kirjoittakaa musiikkiin liittyvä muisto ja tiedot musiikista paperille. Jos muistoon liittyy laulu, laulun sanat voi myös liittää kuvaan. 

Sommitelkaa kuva, muisto ja mahdollisesti laulunsanat yhteen tauluksi kehyksiin. Pitäkää näyttely teoksista. Kuunnelkaa ja laulakaa niissä esiintyviä lauluja näyttelyn avajaisissa!

Kuvitetun musiikkimuiston voi myös tulostaa ja laminoida ja käyttää vaikkapa lautasen alusena. Mukinalusen voi toteuttaa siten, että laulun sanat on toisella puolella ja muisto toisella.

Vinkki: Kun etsitte kuvia, käyttäkää hyväksenne omia valokuva-albumeita, aikakauslehtiä, vanhoja seinäkalentereita ja postikortteja. Voitte myös etsiä internetistä sopivia kuvia ja tulostaa niitä.